Afdrukken

LOGIN fotoalbums

Deze login-pagina is uitsluitend voor gebruikers die van feestfeest.nl een toegangscode (gebruikersnaam) en een wachtwoord hebben ontvangen. Het verschaft toegang tot het bij de code behorende fotoalbum (of albums) waarin een leuk online beeldverslag van het betreffende feest is te vinden.

Na het juist invullen van de witte velden gebruikersnaam (bovenste vak) en wachtwoord (onderste vak) in de rechterkolom van deze pagina en nadat je daar vervolgens op het knopje inloggen hebt gedrukt zie je daar "hallo (jouw ingevulde gebruikersnaam)" verschijnen.

Tevens verschijnt in de rechterkolom van deze pagina, in het blokje album menu, een link naar Mijn fotoalbums, (ook in de menubalk boven aan deze pagina onder menu item start/home te zien) deze link aanklikken en je komt bij een overzicht van de bij de gebruikersnaam behorende albums.

Wij maken per feest een unieke code aan, dus heb je meer feesten bezocht moet je wel telkens een andere toegangscode en wachtwoord gebruiken, door ons verstrekt.

Klik je vervolgens een album aan zie je een overzicht van allemaal kleine foto's.

Als je met de linker muistoets op de kleine foto klikt krijg je een grotere foto te zien. Zet de muiswijzer op de grote foto en klik met de rechter muistoets (dus op de grote foto) en kies dan "afbeelding opslaan als.." om de foto op jouw eigen computer op te slaan.

De icoontjes onder de grote foto geven zelf aan wat ze doen, zoals de diashow. Voor stoppen en sluiten klik op het kruisje en je gaat weer terug naar het foto-overzicht.
Onderaan de pagina met kleine foto's staat de navigatie naar de volgende pagina.

De snelheid is afhankelijk van de gebruikte computerverbinding, dus soms een beetje geduld bij het laden van de foto's.

Kies je op deze pagina in de rechterkolom voor uitloggen verlaat je weer de specifieke omgeving.
Voor problemen met de login, wachtwoorden of het gebruik van de fotoalbums kun je ons gerust even bellen of mailen, zie onze adresgegevens.

 

ルブタン 履き心地 ルブタン 靴 ベージュ ルブタン 日本 メンズ ルブタン クリスチャン ルブタン メンズ 通販 ルブタン 靴 店舗 ルブタン ウェディングシューズ ルブタン 取扱 店 ルブタン 靴 フラット ルブタン 愛用