Afdrukken

Goochelprogramma's

Deze programma's geven een voorbeeld van onze mogelijkheden. Feitelijke tijdsduur en invulling zijn afhankelijk van uw wensen en beschikbare tijd, de verschillende onderdelen zijn naar wens te combineren, FeestFeest zorgt voor alle benodigde materialen.

Voor de 4 tot 7 jarigen heeft FeestFeest een ballonclown programma samengesteld dat bestaat uit ruim een half uur goochelen gericht op deze leeftijdsgroep en aansluitend een half uur ballonspelletje en een uur ballonvouwen. Tarief privé vanaf € 110,-.

Het programma voor 7 tot 9 jarigen bestaat uit 2 keer een half uur goochelen. Tarief privé vanaf € 120-.

Voor de 9 tot 13 jarigen is een goochelprogramma beschikbaar (2 keer een half uur) dat inspeelt op deze leeftijdscategorie en desgewenst ook meer griezelige thema's letterlijk en figuurlijk aansnijdt. Tarief privé vanaf € 120,-.

De beide programma's in de leeftijd van 7 tot 13 jaar zijn ook uit te breiden met een workshop:

De kinderen krijgen vooraf les en materiaal waarmee ze oefenen, vervolgens een half uur goochelshow, dan tijd om de eerder geleerde (verschillende) trucjes aan elkaar vertonen en ter afronding weer een half uur goochelshow. Tarief privé complete programma € 120,- plus workshop € 8,- per kind (minimum 10 kinderen) inclusief meenemen materialen om thuis te vertonen en goocheldiploma.

Uiteraard is een goochelprogramma voor verschillende leeftijdsgroepen gemixt samen te stellen en is een goochelprogramma goed te combineren met (een workshop) ballonvouwen.

Prijsindicaties goochelworkshop evenementen: vanaf € 15,- per kind (minimum 15 kinderen), duur ruim 2 uur, inclusief meenemen materialen om thuis te vertonen en goocheldiploma. Ook mogelijk in combinatie met goochelshow, vraag naar mogelijkheden.

Wij leveren maatwerk en bespreken dus graag met u uw wensen om een passend (in tijd, niveau en budget) programma aan te bieden, voor grotere groepen / langere tijden aantrekkelijke kortingen mogelijk.

Daarnaast rekenen wij vanaf een straal van 10 kilometer rond ons adres € 0,30 per kilometer reiskostenvergoeding.

Het beste kunt u even contact met ons opnemen om uw wensen en mogelijkheden te bespreken zodat u een passend, feestelijk, aanbod krijgt.

 

֥ Ĥĵ ֥ ѥ ٩` ֥ ձ ֥ ꥹ ֥ ͨ؜ ֥ ѥ n ֥ ǥ󥰥` ֥ ȡQ ֥ ѥ եå ֥