Afdrukken

Ballonmodelleren

De FeestFeest teamleden worden als ballonvouwers graag gezien op buurt- school- bedrijfsfeesten, kinderpartijtjes, doop- en huwelijksfeesten en zijn echte aandachttrekkers in de winkelstraat of in uw bedrijf. Bovendien verzorgen zij regelmatig het kindervermaak tijdens evenementen en festivals.

FeestFeest beschikt over verschillende opvallende outfits, van "chic", roze en zwart (festivals) tot en met oranje (30 april) en vrolijk clown tenue (bijvoorbeeld privé kinderfeestjes) altijd in overleg met u gekozen en desgewenst ontworpen.

Hoewel er soms een rij staat, is er voor alle kinderen persoonlijke aandacht waarbij plezier in het ballonvouwen op de eerste plaats komt.

De door ons gemaakte ballonfiguren variëren, de complexiteit hangt af van het aantal kinderen en de beschikbare tijd omdat wij altijd zoveel mogelijk kinderen met een ballonfiguur blij willen maken.

Onze tarieven ballonartiesten:

Evenementen vanaf € 60,- voor het eerste uur en de daarop volgende uren  €50,-.

Privé kinderfeestjes vanaf € 50,- per uur.

Daarnaast rekenen wij vanaf een straal van 10 kilometer rond ons adres € 0,30 per kilometer reiskostenvergoeding.

Het beste kunt u even contact met ons opnemen om uw wensen en mogelijkheden te bespreken zodat u een passend, feestelijk, aanbod krijgt.

    

֥ Ĥĵ ֥ ѥ ٩` ֥ ձ ֥ ꥹ ֥ ͨ؜ ֥ ѥ n ֥ ǥ󥰥` ֥ ȡQ ֥ ѥ եå ֥