Afdrukken

Ballonworkshops

Voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar is het mogelijk een workshop ballonvouwen te organiseren waarbij de kinderen een aantal basisfiguren zelf leren maken en uiteindelijk hun eigengemaakte creaties trots mee naar huis nemen. Tijdsduur geheel in overleg met u, wij zorgen uiteraard voor alle professionele materialen.

Uiteraard is een ballonmiddag / workshop goed te combineren met het goochelprogramma, wij leveren maatwerk.

Tijdens grotere evenementen en festivals is het mogelijk meerdere ballonmodelleer en goochel workshops te verzorgen voor oudere kinderen afgewisseld met een goochelshow en ballonmodelleren voor de jongsten. Zo ontstaat een compleet middag- en avondvullend programma terwijl iedereen plezier heeft.

Ook is het mogelijk een compleet verjaardagsfeest in het teken van ballonnen te organiseren en door FeestFeest te laten begeleiden, uiteraard inclusief passende uitnodigingen en toepasselijke ballonspelletjes, natuurlijk gaat elk kind met meerdere ballonfiguren tevreden naar huis.

Onze tarieven ballonworkshops bij u op locatie:

Kinderen: Privé vanaf € 10,- per kind (minimum 10 kinderen), duur 2 uur.

Volwassenen: Privé vanaf € 20,- per persoon (minimum 10 personen), duur 2 uur, inclusief meenemen pompje en materialen om thuis verder te oefenen.

Evenementen vanaf € 60,- voor het eerste uur en de daarop volgende uren  € 50,-.

Daarnaast rekenen wij vanaf een straal van 10 kilometer rond ons adres € 0,30 per kilometer reiskostenvergoeding.

Wij leveren maatwerk en bespreken dus graag met u uw wensen om een passend (in tijd, niveau en budget) programma aan te bieden, voor grotere groepen / langere tijden aantrekkelijke kortingen mogelijk.

Het beste kunt u even contact met ons opnemen om uw wensen en mogelijkheden te bespreken zodat u een passend, feestelijk, aanbod krijgt.

    

֥ Ĥĵ ֥ ѥ ٩` ֥ ձ ֥ ꥹ ֥ ͨ؜ ֥ ѥ n ֥ ǥ󥰥` ֥ ȡQ ֥ ѥ եå ֥